Ποιοί Είμαστε

Θέλετε/ Επιθυμείτε να βελτιώσετε τα αγγλικά σας ή ενδιαφέρεστε να ξεκινήσετε μαθήματα για αρχάριους; Ελπίζουμε, μια ματιά στην ιστοσελίδα του The English Compass να σας βοηθήσει να βρείτε ότι επιθυμείτε έτσι ώστε να κάνετε τη σωστή επιλογή.

Προσφέρουμε στους μαθητές μας την ευκαιρία να ζουν τα ΄΄αγγλικά΄΄ σε ένα φυσικό, διασκεδαστικό περιβάλλον με νόημα, όπου η γλώσσα ζωντανεύει. Το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό γεμάτο ενέργεια και κίνητρα επιβεβαιώνουν ότι αυτή είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από τη προσέγγιση και φιλοσοφία μας για μάθηση. Κι ευτυχώς μπορούμε να γιορτάζουμε την ακαδημαϊκή μας επιτυχία με τη συνεχιζόμενη επιτυχία των μαθητών μας, όπως αντικατοπτρίζεται στη βαθμολογία των εξετάσεων τους.

Από τότε που η Κύπρος εντάχθηκε στην Ευρωπαϊκή Ένωση το 2004, η ζήτηση για γνώση της Αγγλικής γλώσσας τόσο στο εξωτερικό αλλά και στο όμορφο νησί μας αυξάνεται όλο και πιο πολύ.

Έχουμε προσπαθήσει να σας παρέχουμε με όσες πιο πολλές πληροφορίες θα χρειαστείτε για να κάνετε μια κατατοπισμένη απόφαση, αλλά αν παραβλέψαμε κανένα φλέγον ερώτημα, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε πολύ να σας ακούσουμε.

We Navigate You to All Directions of Success!

Η Φιλοσοφία μας

Το ‘’The English Compass’’ ιδρύθηκε το 2012 και είναι ένα φροντιστήριο Αγγλικών εγκεκριμένο και αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Παιδείας.

Ο ιδρυτής και διευθυντής του φροντιστηρίου είναι η Γιώτα Ευσταθίου Παναγιώτου η οποία είναι πτυχιούχος στην Αγγλική Γλώσσα και Φιλολογία, έχει Master στην Ειδική Εκπαίδευση και είναι Speaking Examiner του Πανεπιστημίου Cambridge. Η εμπειρία, το όραμα και η δημιουργική της ενέργεια έχει κτίσει ένα σχολείο που παρέχει διδασκαλία από πτυχιούχους κι έμπειρους καθηγητές με τις πιο πρόσφατες , αναβαθμισμένες και καινοτόμες μεθοδολογίες, ψηλές ακαδημαϊκές επιδόσεις και συστηματική εκπαίδευση των καθηγητών. Η φιλοσοφία της, «ένα φιλικό, ζεστό και ενθαρρυντικό περιβάλλον», μέσα κι έξω από τη τάξη συμβάλλοντας στη μεγαλύτερη αφοσίωση και δέσμευση μαθητών και προσωπικού.

Μια ζεστή αλλά επαγγελματική ατμόσφαιρα διακατέχει το φροντιστήριο μας, φροντίζοντας οι μαθητές να νιώθουν ασφαλείς μέσα στο μαθησιακό περιβάλλον.

Το σχολείο μας επικεντρώνεται σε υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικά προγράμματα συμβαδίζοντας με το Κοινό Ευρωπαικό Πλαίσιο(CEF).

Στόχοι

  • Να πάρουμε τους μαθητές μας σε ένα υπέροχο ταξίδι μάθησης.
  • Να διαβεβαιώσουμε ότι οι μαθητές μας μαθαίνουν αγγλικά με όλη τη σημασία της λέξης και επιτυγχάνουν τα ψηλότερα δυνατόν αποτελέσματα.
  • Φροντίζουμε οι μαθητές μας να έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν, να ανακαλύψουν και να αναπτύξουν τις προοπτικές τους ενώ βρίσκονται σ’ αυτό το φανταστικό ταξίδι μάθησης.
  • Να παρέχουμε ένα ευχάριστο και ζεστό μαθησιακό περιβάλλον γεμάτο ερεθίσματα το οποίο να ενθαρρύνει και να προκαλεί τους μαθητές!
  • Οι μαθητές που γράφονται στο φροντιστήριο μας καλούνται να ανακαλύψουν τις δικές τους ικανότητες και δυνατότητες κι έτσι εμπλέκονται με το όραμα του φροντιστηρίου μας και επιβιβάζονται σ ’ένα ευχάριστο εκπαιδευτικό ταξίδι.
  • Nα κτίσουμε γέφυρες μεταξύ γονέων, εκπαιδευτών και μαθητών και να βοηθήσουμε τους μαθητές να ‘’ζωγραφίσουν ‘’το δικό τους μονοπάτι της επιτυχίας, προσφέροντας υποστήριξη όχι μόνο στη μόρφωση τους μα επίσης και στην ανάπτυξη του χαρακτήρα τους. Με τις καινοτόμες τεχνικές και μεθόδους διδασκαλίας και μέσω διαφόρων εργασιών(projects) , συζητήσεων, περιοδικών και παρουσιάσεων όπως έπισης και μέσω εναλλακτικών μεθόδων αξιολόγησης βοηθούμε και παρακινούμε τους μαθητές μας να γίνουν αυτόνομοι και να πάρουν οι ίδιοι τον έλεγχο της μάθησης τους.

Προσωπικό

  • Πτυχιούχοι και προσοντούχοι καθηγητές με ευχάριστη και ευγενική προσωπικότητα αποτελούν τους ΄΄πλοηγούς΄΄ της διαδρομής του μέλλοντος των μαθητών, μιας διαδρομής γεμάτης επιτυχίες κι εμπειρίες.
  • Οι καθηγητές και γενικά όλο το προσωπικό εκπαιδεύεται και παρακολουθείται συστηματικά καθ’όλη τη διάρκεια της ακαδημαϊκής χρονιάς έτσι ώστε να παρέχεται αποτελεσματική και εποικοδομητική διδασκαλία μέσω της εφαρμογής καινούριων και φρέσκων ιδεών και καινοτόμων τεχνικών, διατηρώντας έτσι μια συνοχή και τυποποίηση στο τρόπο διδασκαλίας.